vrijdag 29 juni 2012

Forumdiscussie voor finale

Uw Totalisator stapt over zijn eigen schaduw heen
en stelt de puntentelling in de Kozakpool ter discussie.
De finale van de Kozakpool in Tijnje wordt een nieuwe hoogtepunt in de geschiedenis van EK's en WK's. Niet alleen zijn er voor het eerst gesponsorde prijzen. Er is ook een nieuw onderdeel: een discussieforum.

Jaja, VI Oranje en Studio Sport Zomer krijgen concurrentie. Voorafgaand aan de finale kruist een pannel van deskundigen de degens over de puntentelling in de Kozakpool. De discussie staat onder de ziedende leiding van Uw Totalisator (De Wilfred Genee van Beetsterzwaag).

Deelnemers zijn: Louis Westhof, Opinielijder te Heerenveen alias De Snor. Piet Boem Bokwerd Douwsma uit Drachten (Gijpie) en Peter Kippers Gromsma uit Wijnjewoude (Hansie Hansie). Speciale gast is standenman en koploper Eilander uit Zwolle. Hij voorziet het forum van statistieken en andere munitie!


De discussie (19.30 tot 20.00 uur) is geheel gratis te volgen. De zaal is open vanaf 19.00 uur. PS: Ook bezichtiging van de finale op een groot beeldscherm (vanaf 20.45) is geheel gratis. Meteen na afloop prijsuitreiking, waarbij u wellicht  geld toe krijgt!      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten