donderdag 7 juni 2012

Totalisator leidt fictief klassement



En weer komt de Kozakpool met een novum. Voor het eerst is nog voor het begin van het toernooi een stand samengesteld. Een fictieve weliswaar, maar niet minder interessant. Als nieuwe service kunt u precies zien hoeveel uw voorspelling afwijkt van de verwachting van De Organisatie.

Opvallend is dat Totalisatorbroer Symen Arendz en zijn zoon Hindrik S Arendz het dichtst in de buurt blijven. Totalisatorzoon Hindrik J Arendz valt verder van de boom. Hij staat in dit klassement 12e en Totalisatorzus IJda valt nog veel verder (34ste). Ga gauw naar het tabblad TUSSENSTANDEN hierboven en trek uw conclusies!

De stand is anderhalf uur voor de deadline opgemaakt. Wij gaan er gemakshalve van uit dat zich geen nieuwe deelnemers meer melden. Wie nog meer informatie wil over de voorspelling van Uw Totalisator kan op bovenstaande (röntgen)foto in Zijn Brein kijken.

1 opmerking:

  1. Her Der Totaler
    Praw!!!
    Is het Der Totaler nu gans in der kop geslagen? Dit is alles ja gans onwetenschappelijk! Een tabellenleiderschapt daarstellen en der eigene antwoorden zijn alle goed! Dit is ja ongehoord! Het ruikt ja naar frauduleus handeln. Ik meen das ik ingrijpen moet. Herr Der Totaler, zo bekomt u niet der kopposition op geëigende wijze. U bekomt der kopposition door te calculieren en te bestudieren, kijkt U naar, als bijspel, naar Der Nummer 14! Hij heeft alles wetenschappelijk aangevat en heeft na grondige analyse een zeer schone voorspelling geleverd. Dat is noodwendig Her Der Totaler. Laat het niet weer plaatsvinden. Een wetenschappelijker aanvatting is rechtig, u moet het maar eens uitproberen.
    Der goede dag,
    Zbygniew Prlwytzkofsky.

    BeantwoordenVerwijderen