woensdag 13 juni 2012

Maffia verwisselt paspoort


Spindoctor Marcel de Jong uit de Friese hoofdstad ziet de bui hangen. Na het verlies tegen de Duitsers zet @FrieseMaffia zijn kaarten op Italië. Razendsnel liet hij zijn kroost van shirt wisselen. Dat mag in dit geval, want deze maffia verschafte zich een dubbel paspoort.

In de Kozakpool mocht het Hoofd Communicatie van de provincie Friesland even aan de subtop ruiken. Inmiddels vinden Wij hem met moeite terug op de 28ste plaats. Het losse zand dat Oranje heet husselde het klassement flink door elkaar.

Twee dames uit de Overijsselse hoofdstad kwamen boven drijven door foutloze voorspellingen en goals van Gomez (2) en Van Persie (dubbelteller). Kozakcoachspecialist Kirsten Brassien staat 4e en Standenmanvrouw Lydia Boer steeg van de 30ste naar de 6e plaats. Bovendien leidt debutante Nienke Poelstra (@NienkeexLoveyouu) in Kozak Coach.

In de staart van het klassement worden eindelijk ook punten gehaald. Het leek wel of deze Kozakken het startschot niet hebben gehoord. Onder hen nota bene oud-winnaars. Wij gaan op zoek naar de oorzaak van hun falen. Tips worden vertrouwelijk behandeld.

3 opmerkingen:

  1. Aanvraag Russisch paspoort is bijna de deur uit, zegt u? Beste F. Maffia, kunt u voor Oranje regelen dat zij op zijn Italiaans de kwartfinales halen? #hollanda #troispoints

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waarom heeft F. Maffia dan de voorspelling Italie 1 - Kroatie 2 ?
    Raaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Scherp, Kippers. U bent nog niet kippig.

    BeantwoordenVerwijderen