donderdag 7 juni 2012

Lancering Polenmeldpunt


De lancering van een Polenmeldpunt kwam in Nederland nooit fatsoenlijk van de grond. Daarom neemt De Organisatie van uw voetbalpool nu een vruchtbare poging. Discriminatie zegt u? Wij zijn altijd voor discriminatie geweest!

Positieve discriminatie welteverstaan. Sterker nog, zonder onderscheid te maken tussen voetbalclubs, landen of deelnemers aan polen zouden er geen winnaars zijn. Dan eindigde iedereen gelijk, ex aequo. Nog sterker: Waren mannen en vrouwen gelijk geweest, dan hadden er nu geen mensen bestaan!

Wat moet u doen? Stuur een foto van een Pool, Polen of pools naar Ons Andere Lid van de verslaggeverspool, Piet Douwsma te Drachten. Voeg kort tekst en uitleg toe (bij voorbeeld signalement, waar gesignaleerd, etcetera). Heer Douwsma zorgt dan voor een nette publicatie op het Polenmeldpunt in de balk hierboven.

Om de gedachten te bepalen hebben Wij er alvast voorbeelden geplaatst. Op de foto Jan Sjoerd Pool, trainer van de kersverse korfbaltopklasser LDODK, gesignaleerd in zijn woonplaats Oudega SM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten