zondag 10 juni 2012

Koploper Brassien leent prijs

De familie valt weer eens niet ver van de boom. Totalisatorneef Henk Brassien is de nieuwe koploper in de Kozakpool. Wijzelf maakten eind mei rap een foto, want deze ex-medeorganisator valt wel vaker in de prijzen. Ditmaal betrapten Wij hem op het lenen van onze skischoenenbox. Zien We deze geleende prijs ooit nog... Te-rug?

2 opmerkingen:

  1. De familie valt niet ver van de boom? Hoe bedoelt u? Ach, ik gun het natuurlijk deze ogenschijnlijk sympathieke meneer Brassien. Maar volgens mij stond de Totalisator zelf tot nu toe in de staart danwel kleurloos in de grijze middenmoot. en ook van vorige edities heugt ons weinig glamour van zijn kant. Maar ondertussen wel steeds schaamteloos de trom roeren. Eigen roem stinkt, vooral als de prestaties achterblijven. Ronduit beschamend is de fictieve nergens op gebaseerde nonpool, waarbij de Totalisator zichzelf als onfeilbaar middelpunt heeft uitgeroepen. Altijd bovenaan, de naaste familie er vlak achter. Vette bah.
    Bescheiden deelnemer te wijnjewoude

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En 2006 dan? Toen kon niemand ons volgen in de Oosterburenpool! Overigens, zijn wij inmiddels weer een nieuw-oud gezicht in de Top Tien van de Kozakpool!

    BeantwoordenVerwijderen