zondag 1 juli 2012

Nog 39 kanshebbers

De Kozakpool beslist? Een enkele opinielijder denkt dat de prijsuitreiking vanavond voorafgaand aan de finale al gehouden kan worden. Maar zo is het niet. Alle 39 deelnemers maken nog kans op een prijs, zo berekenden wij samen met onze Standenman.

Om met de laatste te beginnen, de excel-baas uit Zwolle is lang niet zeker van de titel. Wint Italië vanavond zonder strafschoppen, dan is de eeuwige roem voor de Drent Alexander Wenker. Hij krijgt dan nl punten voor de goede uitslag, voor Spanje als 2e, voor 2 strafschopseries en vrijwel zeker voor 0-6 rode kaarten in het toernooi.

Zelfs als Spanje wint maakt Wenker nog kans, maar dan moet Balotelli wel driemaal scoren. Twee goals van deze bananenhater zijn voldoende voor Wenker voor de kroning tot Kozak Coach.  Maar hier staat Germ Kooi er het best voor. Als Xabi Alonso scoort wint Lydia Boer.

Voor winst in de Tweede Ronde zijn nog vele kandidaten in beeld. Koploper is Kazak Trans-spotter Jan Westerhof  uit Steenwijk. In het algemeen klassement kan hij stijgen van de zevende naar de prijswinnende 3e of 4e plaats. Hij krijgt 15 bonuspunten bij winst van Spanje.

De Kans is groot dat Lydia Boer in de top 5 eindigt. De vrouwenprijs gaat dan naar Nienke Poelstra (nu 14e), Kirsten Brassien (24ste), Geeske Kooi (25e), Hinke Dijkstra (26e) of Tjitske Heeroma-Kooi (29e)!

Ook de strijd om de poedelprijs ligt nog open. En wat te denken van de pool op de avond zelf? Daarvan zijn de voorspellingen nog niet eens gedaan. Dus daarop maakt iedereen die vanavond de finale bijwoont nog kans! En natuurlijk op Hertog Jannetjes en een Spaans-Italiaans kaasplankje van Tsiis.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten