zaterdag 9 juni 2012

Stand is niet wat u denkt

Uw werkelijkheid is dikwijls nog mooier dan Onze fantasie. Neem bij voorbeeld de statistieken die Wij heden uit uw voorspellingen destilleren. Slechts 1 deelnemer gokt vanavond op winst voor Denemarken: locatiehoofd Henk Jonker uit Hoogeveen. U weet nog wel, de man die ons in Zuid-Afrika alle prijzen aftroggelde voor het lekke dak van zijn zielige schooltje in Gambia. Terwijl het daar nooit regent!

Wint Denemarken met 0-1, en dat is niet denkbeeldig gezien de fantasieloze opstelling van Bart van Merwijk, dan is Jonker dank zij de dubbele punten voor Nederland meteen koploper met 8 punten voorsprong op de rest. Dat bedoelen wij nou met fantatsie! Probeer zo'n locatiehoofd dan maar weer eens in te halen.

Drie Kozakpolen gokken op een gelijkspel, de rest denkt dus dat Nederland zonder Huntelaar en een linksback van de Denen zal  winnen. Bijna de helft zegt 2-1.

Statistisch gesproken hebben drie Kozakken Boys de grootste kans op een enorme klapper. De zeilende korfballer Lammert Steendam uit Wageningen tipt Rusland als Europees kampioen, evenals stalbouwmeester Gerk Kooi uit De Wilgen. Gezien het spel van de Russen denken wij dat dit duo momenteel 40 punten meer heeft dan de stand doet vermoeden!

En dan de winnaar van het Alpenspiel 2008. U lachte misschien als een lachvogel toen u Eddy Grondsma's top-4 op Twitter zag: 1. Portugal, 2. Zweden, 3/4 Spanje/Griekenland. Maar dat kan u vergaan. Want 'Gromsma' junior is de enige met Portugal als kampioen. En dat heeft een team met Christiano Ronaldo en een complete verdediging. Dus junior heeft momenteel geen 0 punten, maar virtueel 50!

Op de foto coördineert Rusland-fan Gerk Kooi asbest- en andere warme saneringen op zijn boerderij.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten