dinsdag 19 juni 2012

Ronaldowijn voor beste vrouw

De Krohn Rio Torto (een port) is de
 vrouwenhoofdprijs in de Kozakpool.
Ja, er komt een prijs voor beste vrouw in de Kozakpool. Volgens onze Kozakpoll wil 71 procent van de deelnemers een damescup. Uw Organisatie gaat hier in mee, maar wel met de volgende restrictie: De prijs is voor de hoogst eindigende dame die geen andere prijs heeft gewonnen. Want Wij houden van veel prijswinnaars.

Christiano Ronaldo met zijn kapsel
 uit de 2e helft van Portugal-Denemarken.
Sponsor Peter Leon Wijn en Spijs stelt een passende prijs beschikbaar. Een Port uit Portugal. Een gesoigneerd Ronaldowijntje dus. Een beetje dubieus vinden We de naam Krohn. Doet Ons denken aan de panna-goal van de Deen Krohn Dehli tegen Stekelenburg.

Overigens spot Peter Matahelumual met de wetten van de middenstand. Hij stelt liefst elf prijzen beschikbaar! Dit swingende wijnelftal wordt deze week aan u voorgesteld. Volgens het reglement kent de Kozakpool  'slechts' negen prijzen. Na de damestrofee moeten Wij dus op zoek naar nog een prijs.

2 opmerkingen:

  1. Wat sympathiek! Vanzelfsprekend is ook door de geemancipeerde sierpluimveehouderijsector gestemd voor invoering van een speciale vrouwenrpijs. Simpelweg omdat de dames dat verdienen.
    Maar de organisatie van de Ko3akkenpool blameert zich met een Ronaldo-award. Ongetwijfeld wilde de Totalisator goede sier maken door de ladies een mooie ballenjongen aan te bieden. Maar u bent toch niet blind? Ronaldo is zwaar 'van ut handje'. Volgens ervaringsdeskundige Gordon, onlangs te gast bij Voetbal International, moet de Portugees hoog nodig uit de kast: ,,Ronaldo heeft het uitgevonden".
    Wat ons betreft is de jongen er fansels niet minder om, maar laten we elkaar binnen de Kozakkenpool nou geen mietje noemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een damescup, schitterend idee, wij gaan voor de c-cup!!

    BeantwoordenVerwijderen